Pakiet

201206141200550.sobienie_3m_1556

201206141159010.sobienie_3m_1125_DSC300022201209071020090.IMGP4974sobienie92
Pakiet: Kategoria: Ilość dni:
Sylwester 2012/2013 - Sylwester 2
Termin od: Cena:
2012-12-31 do: 2013-01-01 od 1400/ 2 os.

• Grający na żywo zespół
• D.J.
• Możliwość rezerwacji oddzielnych VIP sal
• DWA PARKIETY:
  „Niezapomniany  Sylwester w Pałacu”
  „Golfowy Sylwester w Domu Klubowym na Polu Golfowym”
• Losowanie nagrody wieczoru „ Romantyczny pobyt w hotelu dla dwóch osób”
• Konkursy dla każdego
• Open bar
• Trzy rodzaje bufetów
• Pokaz fajerwerków
• Dla każdego „Lampion szczęścia”
• Zorganizowany transport do Centrum Warszawy  - kursy busami od 2.00 (godziny odjazdów podawane na bieżąco podczas imprezy)
Przy wykupieniu zaproszeń do 01.12.2012 oraz dla grup powyżej 10 osób  10% rabatu
*w przypadku zebrania niewystarczającej ilości osób, Sylwester będzie zorganizowany w jednym miejscu

Rezerwacje dział marketingu tel. (22) 37 02 775-774

MENU SYLWESTROWE 2012
Dania serwowane:
Łosoś marynowany w cytrynie z zielonym pieprzem podany z bukietem sałat z winegretem miodowym
Zupa truflowa z parmezanem i oliwkowymi grzankami
Pieczona kaczka z jabłkami w sosie z czarnymi porzeczkami podana z ziemniakami zapiekanymi z białym winem i tymiankiem

Bufet dań zimnych
Śledzie w śmietanie z porem, jabłkami i grillowanymi ziemniakami
Śledzie w oleju z marynowanymi grzybami
Karp w galarecie grzybowej
Sushi i maki z wędzonymi rybami
Pieczony rostbef na sałatce z soczewicy
Suszona szynka na grillowanych ananasach z kremem balsamicznym
Pasztet drobiowy z orzechami
Szynka polska w całości podana z marynowanymi grzybami i sosem tatarskim
Rillettes wieprzowe i pasztet z wątróbek drobiowych podany z kiszonymi ogórkami i kremem chrzanowym
Sałatka nicejska
Sałatka z małżami i cukrowym groszkiem w winegrecie czosnkowym
Zielone sałaty z oscypkiem, grzankami, wędzonym boczkiem i sosem żurawinowym
Sałatka z wędzoną kaczką i kozim serem z winegretem malinowym
Sałatka z brokuł z jajkami przepiórczymi w sosie jogurtowym

Bufet dań gorących
Sandacz parowany winem w sosie rakowym
Eskalopki z indyka w sosie kokosowym z suszonymi pomidorami
Polędwiczki wieprzowe zapiekane z cukinią i błękitnym serem w sosie bazyliowym
Zrazy wołowe zawijane z grzybami w sosie porto
Kus kus z pomidorami
Ziemniaki zapiekane w śmietanie
Pikantne warzywa z imbirem

Bufet deserowy
Sernik wiedeński z czekoladą
Tarta cytrynowa z bezą
Krem czekoladowy z pomarańczami
Panna cotta z wiśniami
Tiramisu z truskawkami
Bukiet krojonych owoców
Nad ranem:
Żurek staropolski z grzybami
Alkohol:
Aperitiff
0.7 wódki, butelka wina białego i czerwonego dla 2 osób
soki, napoje zimne i gorące bez ograniczeń
lampka szampana o 24.00
Alkohol w open barze:
 whisky
 gin
rum
 piwo

Informacja o obiekcie:

Sobienie Królewskie Golf&Country Club

Dane kontaktowe

adres:Sobienie Szlacheckie 6
08-443 Sobienie Jeziory
województwo:Mazowieckie
telefon:+48 22 370 27 75, +48 22 370 27 72, +48 693 328 988, +48 693 328 488
fax:+48 22 370 27 71

Komentarze: