Hotel Unicus ****

Pod gościnnym dachem Hotelu Unicus, u zbiegu ulicy Floriańskiej i św. Marka w Krakowie, spotykają się drogi podróżujących, ludzi biznesu, uczestników konferencji, zakochanych, ciekawych świata, miłośników kultury i sztuki i tych, którzy wracają tu do wspomnień i niezapomnianych przeżyć.

Z nieukrywaną przyjemnością przedstawiamy Państwu jedyny luksusowy hotel w Krakowie, zaprojektowany zgodnie z nowoczesnymi trendami.

Zapewniamy Państwu komfortowe warunki i troskliwą obsługę dbającą o dobre samopoczucie najbardziej wymagających Gości Jedyny w swoim rodzaju nocleg w Krakowie.

Na naszych Gości czeka:

* 12 pokoi 1-osobowych

* 16 pokoi 2-osobowych z dwoma łóżkami

* 5 pokoi 2-osobowych Lux

* 1 apartament

Wyposażenie pokoi:

* klimatyzacja

* dostęp do Internetu

* zestaw do prasowania

* telewizję satelitarną

* sejf i minibar

* zestaw do parzenia kawy i herbaty

* klimatyzację

* stację dokującą dla iPoda oraz iPhona z radiem



Rekreacja

Na pierwszym piętrze przygotowaliśmy dla Państwa miejsce do aktywnego wypoczynku i wyciszającego relaksu.

Na dobry początek dnia proponujemy pobudzający trening połączony z widokiem na budzące się do życia krakowskie uliczki. Przejażdżka na rowerze oraz kilka głębokich wdechów pozwolą Państwu energicznie powitać nowy dzień w Krakowie.

Wieczorem polecamy relaksujący i odprężający wypoczynek w saunie i oddanie się dobroczynnym właściwościom aromaterapii.


Konferencje i pobyty biznesowe w hotelu Unicus

Sala konferencyjna o powierzchni 33 m kw, usytuowana w urokliwych piwnicach zapewnia dogodne warunki do organizacji niedużych konferencji, spotkań, szkoleń dla około 30-40 osób oraz imprez okolicznościowych w restauracji dla około 60 osób.

Sala wyposażona jest w:

  • - sprzęt audiowizualny
  • - flipchart
  • - ekran
  • - bezprzewodowy dostęp do internetu

Ponadto służymy pomocą w zorganizowaniu dodatkowego wyposażenia w projektor multimedialny, komputer do pracy oraz inny wymagany sprzęt techniczny. w zależności od Państwa preferencji i smaków, komponujemy różne warianty przerw kawowych oraz proponujemy różnorodne i bogate menu na lunch, obiad i kolację.


Restauracja

O dobre samopoczucie Gości restauracji dba Szef Kuchni Rafał Targosz: dwukrotny zwycięzca ogólnopolskich konkursów kulinarnych, laureat nagród Galicyjskiej Akademii Smaku, członek Kapituły Klubu Szefów Kuchni zrzeszającej elitarną grupę Szefów Kuchni w Polsce.

Każdy dzień w hotelu rozpoczyna unoszący się aromat świeżo parzonej kawy oraz smaczne i bogate śniadanie, dostarczające energii na cały dzień.

Szef Kuchni dokłada wszelkich starań, aby zaspokoić najbardziej wyrafinowane gusta i smaki naszych Gości. Śmiałe kompozycje dań w kameralnej atmosferze osobliwie zaaranżowanych podziemi tworzą idealne warunki
do organizacji:

  • - lunchu biznesowego
  • - wykwintnej kolacji
  • - wyśmienitego, rodzinnego obiadu
  • - niezapomnianej imprezy integracyjnej


 

Komentarze: